Tekst kaartje te laat

Bent u te laat met een kaartje te versturen voor een verjaardag of een andere gebeurtenis? Stuur dan alsnog een kaartje met een leuke te laat tekst erop. Ook al is een kaartje later dan de bedoeling was, vaak kunnen mensen die alsnog erg waarderen!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardag
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Ga naar de VOORBEELDTEKSTEN en wenskaartjes op Greetz

Bekijk de grappige te laat teksten hieronder die u op een kaartje kunt plaatsen en stuur een originele tekstje om alsnog over te laten komen wat u wilde zeggen. De voorbeeld teksten op deze pagina gaan over het te laat versturen van een kaartje voor bijvoorbeeld een felicitatie of huwelijk/jubileum. Bekijk hieronder de teksten en kaartjes.

Tekst kaartje te laat
Tekst kaartje te laat (Greetz.nl)

Uiteraard kunt u de tekst veranderen door er een andere gebeurtenis voor in de plaats te schrijven. Zo heeft u een originele te laat tekst om te sturen naar iemand op een kaartje. De teksten op deze pagina zijn speciaal uitgekozen om achteraf of de dag erna te gebruiken.

Wanneer u weet dat u laat bent met een kaartje is het maar beter om dit gewoon op het kaartje te schrijven. Je kunt bij greetz ook kaartjes bestellen die dezelfde dag nog worden bezorgd. Zo kun je ook op het laatste moment een kaartje sturen dat op tijd aankomt.

Tekst kaartje te laat:

 • Later dan normaal maar daarom niet minder gemeend! Een gelukkige verjaardag!
 • Helaas ben ik later met mijn verjaardagswensen. Maar beter laat dan nooit 😉
 • Ik wou de laatste persoon zijn om je een gelukkige verjaardag te wensen zodat je me nooit meer vergeet. Een gelukkige verjaardag!
 • Ik was diep ongelukkig omdat ik heel even je verjaardag was vergeten. Maar dat wordt hierbij rechtgezet. Een heel gelukkige verjaardag.

Tekst kaartje te laat verjaardag:

 • Mijn hart is het licht en mijn geheugen is het geluid. Het tweede is veel trager dan het eerste. Daarom deze late maar zeer gemeende verjaardagswensen…
 • Ik had een verhaaltje kunnen opdissen of een excuus verzinnen maar dat verandert niets aan het feit dat ik je verjaardag domweg vergeten ben. Ik hoop dat je mijn oprechtheid kunt waarderen. Alsook mijn allerbeste gelukwensen!
 • Duizendmaal sorry voor deze te late wensen. Ik wens je alsnog heel veel geluk en voorspoed voor het komende jaar. Een gelukkige verjaardag!
 • Je ziet er nog zo jong uit dat ik vergeten was dat je weer een jaartje ouder bent. Sorry voor deze late wensen … Een gelukkige verjaardag.
 • Ik denk zoveel aan jou dat ik geen tijd meer heb om op de kalender te kijken. Met mijn excuses voor deze late wensen. Toch een heel gelukkige verjaardag.

Tekst kaartje te laat gefeliciteerd:

 • Vergeten, sorry. Toch wens ik je nog snel het allerbeste toe voor je verjaardag.
 • Ik weet eigenlijk niet wat ik moet denken. Ben ik nu erg laat voor je 25ste verjaardag of te vroeg voor je 26ste? In elk geval een heel gelukkige verjaardag.
 • Een gelukkige verjaardag. Vele malen later, ik weet het, maar ik wou de enige zijn die je deze dag geluk wenst 😉
 • Je verjaardag is voorbij, maar dit jaar ben ik maar 2 dagen later. Ik word dus elk jaar beter. Een heel gelukkige verjaardag.

Vond je dit artikel dat te maken heeft met tekst kaartjes omtrent te laat, nuttig en informatief? Deel dit dan met anderen. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Andere artikelen:

Last updated: maandag 13 april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *