Tekst kaartje Valentijnsdag

Op Valentijnsdag 2021 stuurt u uw geliefde een mooie en romantische tekst op een Valentijnskaart. Er zijn veel verschillende Valentijnskaarten te koop waar u zelf een tekst in kunt schrijven. Als u niet precies weet wat voor tekst u op een Valentijnskaart moet schrijven, kunt u op de pagina tekst kaartje Valentijnsdag inspiratie op doen. Bekijk hieronder de mooiste teksten en kaartjes voor Valentijnsdag!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Liefdesteksten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Ga naar de VOORBEELDTEKSTEN en wenskaartjes op Greetz

Tekst kaartje Valentijnsdag 2021
Tekst kaartje Valentijnsdag 2021 (Greetz.nl)

Tekst kaartje Valentijnsdag 2021

Een mooie tekst voor op een kaartje met Valentijnsdag doet menig vrouwen en mannen hart smelten. Op 14 februari 2021 wilt u toch ook uw man, vrouw, geliefde of minnaar een kaartje sturen? Bekijk de verschillende Valentijn teksten op deze pagina en gebruik deze op uw kaartje. De beste tekst kaartje Valentijnsdag voor 2021 vindt u hieronder.

Valentijn teksten voor op een kaartje zijn niet voor iedereen even eenvoudig om te bedenken en op te schrijven. Als u niet precies weet wat u op een kaartje voor Valentijnsdag kunt schrijven, bekijk dan de verschillende Valentijn teksten op deze pagina zodat u inspiratie op kunt doen voor het schrijven van een hele romantische Valentijnskaart, bijvoorbeeld dat met de liefde te maken heeft of misschien vieren jullie wel een jubileum.

Valentijn gedichten voor op een kaartje 2021

U kunt naast een tekst ook een mooi gedicht op een kaartje schrijven. Het maken van een gedicht hoeft in tegenstelling tot een Sinterklaas gedicht niet altijd te rijmen. Uiteraard is dit wel mooier maar een liefdes gedicht die over uw geliefde gaat is sowieso al een mooi gedicht. Twijfelt u of u op de juiste weg zit? Bekijk dan hieronder de Valentijn gedichten voor op een kaartje.

Bekijk de voorbeelden van Valentijn gedichten 2021 voor op een kaartje op deze pagina. Wellicht kunt u met behulp van de Valentijn gedichten voor op een kaartje uit de voeten bij het schrijven van een mooi en passend gedicht voor op een kaartje.

Valentijnsteksten
(Bron: Greetz.nl)

Valentijnskaart teksten 2021

Op een valentijnskaart hoort natuurlijk een mooie tekst. De Valentijnskaart teksten 2021 die u op deze pagina kunt vinden, kunt u gebruiken ter inspiratie of volledig overnemen op uw eigen Valentijnskaart. Het is erg eenvoudig om online op bijvoorbeeld ‘Greetz’ uw eigen Valentijnskaart met een mooie tekst te bestellen.

De Valentijnsdag kaart is de volgende dag bij u thuis. Bedrukt en al. U kunt de kaart zo geven aan uw geliefde. U kunt er ook voor kiezen om de Valentijnskaart met tekst en al rechtstreeks te versturen naar uw geliefde. De ontvanger zal hierdoor een warme en mooie Valentijnsdag beleven. Bent u benieuwd wat de nieuwste Valentijnskaart teksten voor 2021 zijn? Bekijk ze dan op deze pagina.

 Valentijns kaart teksten 2021:

 • Jij bent mijn kanjer, jij bent mijn held,

dat is het enige wat telt!

 • Ik blijf je altijd trouw,

over 100 jaar hou ik nog steeds van jou!

 • Omdat ik weet dat ik thuis ben,

wanneer ik in je armen lig.

 • You make me smile

when you’re not even trying.

 • You are and always have been,

my dream come true

Kaartteksten Valentijnsdag 2021:

 • Valentijnsdag is de dag van de liefde

en daarom verklaar ik jou vandaag mijn liefde.

 • Ik wil voor altijd bij je zijn

want jij bent mijn Valentijn.

 • You put the smile on my face,

the sparkle in my eyes and the beat in my heart!

 • The day I stop loving you,

is the day I close my eyes forever.

 • You can fall in the water, you can fall of a tree

 Teksten Valentijnsdag kaartje 2021:

 • Je hebt m’n hart al gestolen!

Ga met me mee verdwalen,

ik weet de weg!

 • Omdat ik weet dat ik thuis ben,

wanneer ik in je armen lig.

 • He really loves you,

you just don’t always love yourself.

 • Ik denk elke seconde van de dag

alleen aan jou.

 • Liefde kan maar vanuit één punt komen….

diep uit je hart.

Vond je dit artikel dat te maken heeft met tekst kaartjes voor Valentijnsdag 2021, nuttig en informatief? Deel dit dan met anderen. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Meer artikelen:

Last updated: dinsdag 14 april 2020

Plaats een reactie