Tekst kaartje overspannen

Kent u iemand in uw omgeving die te maken heeft met stress of die overspannen is. Stuur diegene dan een leuk kaartje met een persoonlijk berichtje om diegene te laten weten dat u aan hem of haar denkt.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Zakelijk
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Ga naar de VOORBEELDTEKSTEN en wenskaartjes op Greetz

Wanneer iemand overspannen is kan een klein bezoekje of een telefoontje soms al te veel zijn, vandaar dat er normaliter wordt aangeraden om iemand die overspannen is een leuk kaartje te sturen. Overspannen worden mensen meestal door een teveel aan prikkels en met het sturen van een kaartje kunnen ze zelf besluiten wanneer ze deze open maken en wat ze ermee willen doen.

Tekst kaartje overspannen
Tekst kaartje overspannen (greetz.nl)

Weet u niet zo goed wat voor tekst u op een kaartje kunt schrijven naar iemand die overspannen is? Bekijk dan eens de mooie teksten op deze pagina. De teksten kunt u rechtstreeks op een kaartje zetten of gebruiken ter inspiratie voor uw eigen tekst voor op een kaartje naar iemand die overspannen is. Verstuur vandaag nog uw kaartje met tekst en geef iemand die overspannen is even een moment van geluk.

Teksten voor op een kaartje bij overspannenheid

 • Man, wat ben ik geschrokken van het nieuws dat je overspannen bent. Ik ben er stil van en weet eigenlijk niet wat ik je moet zeggen. Alleen dat ik met je mee voel. Ik denk de laatste dagen vaak aan je.
 • Ik wil graag iets doen om te helpen, is er iets waarmee ik kan helpen?
 • Ik bel je binnenkort even als je dat fijn vindt en anders mag je mij ook altijd bellen.
 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen!

Tekst kaartje overspannen teksten:

 • Ik wil je heel veel sterkte wensen, ik hoop dat je snel opknapt. Maar natuurlijk wel op je eigen tempo. Houd je taai en succes!
 • Ik mis je wel tegenover me, je plek is wel erg leeg zo! Hoewel we je in het werk aan ons project erg missen loopt het vooralsnog goed en zijn de eerst resultaten veelbelovend. Mocht je erg benieuwd zijn dan kan ik je wel meer vertellen, maar ik begrijp ook als je even wat anders aan je hoofd hebt nu.
 • Ik wens je heel veel sterkte en succes en hoop je snel te zien.
 • Ik hoop dat je je gauw weer wat beter voelt, ik vind het echt enorm ellendig voor je. Ik denk terug aan je collegialiteit van de afgelopen maanden, je bent een top collega maar ik mis je ook als persoon, het is hier echt anders zonder jou.
 • Ik realiseer me nu ineens hoe dierbaar je me bent. En hoe naar ik het vindt dat je overspannen bent geworden. Ik mis je tijdens de lunch, onze grappen en grollen maar ook je collegialiteit en je luisterend oor. Maar neem alle tijd die je nodig hebt om jezelf te herpakken en dan kunnen wij onze leuke momenten weer hervatten samen.

Korte teksten kaartje overspannen:

 • Ik zou het fijn vinden om binnenkort bij je langs te komen, om van jou zelf te horen hoe het met je gaat, maar natuurlijk alleen als dat uitkomt.
 • Als het te vermoeiend voor je is dat ik bij je langskom, dan begrijp ik dat natuurlijk. Dan bel ik je over een paar weken even om te horen hoe het dan met je is.
 • Ik hoop dat het langzaam een beetje beter met je gaat en dat er goed voor je wordt gezorgd. Maak je geen zorgen over je werk, dat is hier allemaal goed geregeld en verdeeld.
 • Bloemen verwelken,
  Schepen vergaan,
  Maar onze steun voor jou zal altijd blijven bestaan!
 • Ik probeer me voor te stellen hoe het voor je moet zijn om overspannen te zijn, dat je leven zo op zijn kop staat. Ik hoorde dat je nogal beroerd bent, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt.
 • Hoe is het nu met je? Heb je het tot nu toe een beetje doorstaan en kun je soms je gedachten wat verzetten?

Teksten overspannen voor op een kaartje:

 • Laat me even weten of er iets is wat ik voor je kan doen, zoals boodschappen doen of een keer met je meegaan naar het ziekenhuis. Of kan ik een keer iets in je tuin doen?
 • Ook al zit ’t even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf
  Veel beterschap!
 • Ik ben erg geschrokken van het bericht en weet nu even niet zo goed wat te zeggen behalve dat ik aan je denk en je veel sterkte wens.
 • Ik vind het heel erg en ik leef met je mee
 • Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat? Kan ik langskomen of je even bellen?

Goed artikel? Delen mag! Heb je zelf een tekst gevonden of geschreven? Zou je dit willen delen? Reageer dan hieronder. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder ook geplaatst worden.

Andere teksten:

Last updated: maandag 13 april 2020

Plaats een reactie