Tekst kaartje voor stervende

Wanneer er iemand in uw omgeving stervende is kan het erg lastig zijn om tegen die persoon te zeggen wat je denkt en voelt. Want wat zeg je nou eigenlijk tegen iemand die stervende is? Veel mensen vinden dit heel moeilijk om voor een stervende zijn of haar gevoelens te vertellen. Daarom kan een kaartje met een tekst voor de stervende erop soms een optie zijn. Bekijk op deze pagina alle soorten tekst kaartje voor stervende en kies de meest passende tekst uit om te gebruiken op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Ga naar de VOORBEELDTEKSTEN en wenskaartjes op Greetz

Zo kunt u namelijk opschrijven wat u wilt zeggen en dit dan aan de stervende persoon geven of opsturen. Helaas zijn er voor een stervende nooit woorden genoeg om te omschrijven wat u erbij voelt, maar u kunt het in ieder geval proberen met een mooie tekst.

Tekst kaartje stervende
Tekst kaartje stervende (Greetz.nl)

Voor de mensen die niet weten wat ze moeten schrijven op een kaartje voor een stervende of voor de mensen die gewoon een beetje hulp of inspiratie nodig hebben, hebben wij hieronder verschillende teksten neer gezet die kunnen helpen bij het bedenken van een tekst.

Sommige van deze teksten hebben zelfs nog bepaalde zinnen die hopen dat iemand beter wordt erin verwerkt maar dit verschilt natuurlijk per persoon. Zoek hierboven een mooie tekst uit voor op een kaartje voor een stervende en maak er uw eigen mooie persoonlijke boodschap van.

Veel sterkte
(Bron: Greetz.nl)

Tekst kaartje voor een stervende:

 • Het is voor mij een voorrecht zo een bijzondere persoon als jij te kennen en ik hoop dat jij en je echtgenoot/-ote, en/of kinderen in de komende tijd veel steun aan elkaar zullen hebben.
 • Speciaal voor jou, een kaartje omdat ik aan je denk
  We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen!

Tekst kaartje voor stervende collega:

 • Dit kaartje om je te vertellen,
  dat ik aan je denk en je niet vergeten ben.
  Want ook al ga je niet herstellen,
  ik blijf jouw allergrootste fan.
 • We denken aan je, heel veel sterkte

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Heb je zelf een mooie tekst dat te maken heeft met het sterven en die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Vond je dit een nuttig artikel? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Dat stellen wij erg op prijs.

Andere artikelen:

Last updated: woensdag 5 augustus 2020

Plaats een reactie