Tekst kaart plotseling overlijden

Wanneer iemand plotseling komt te overlijden en je wilt de nabestaanden een kaartje sturen, dan heb je daarvoor een passende tekst nodig. Je kunt het plotseling overlijden meenemen in de tekst die je op een condoleancekaart kunt schrijven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:


* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

  • Vele condoleance & sterkte teksten

  • Meest gekozen teksten voor kaartjes

  • Kaartjes voor elke gelegenheid

  • Bekijk de gerelateerde teksten hierboven

  • Bekijk de kaartteksten op Greetz >>


Ga naar de VOORBEELDTEKSTEN en wenskaartjes op Greetz

Op deze pagina zijn verschillende voorbeeld teksten te bekijken die geschikt zijn voor condoleance kaartjes. Iedereen schrikt wanneer hij of zij het bericht krijgt dat een familielid, vriend, collega of andere dierbare plotseling is overleden. Soms is er haast bij geboden om snel een kaartje te sturen met daarin een passende condoleance tekst.

  • Condoleance teksten bij Greetz
  • Plotseling overlijden kaart teksten
  • Tips bij het schrijven van een kaartje

Tekst kaart plotseling overlijden

Een bekende die komt te overlijden brengt altijd een bepaalde emotie met zich mee. Dit wordt versterkt wanneer het plotseling gebeurd. Dit kan komen door een ongeval of ziekte. In de tekst die je op een kaartje schrijft kun je hier rekening mee houden. Het hoeft vaak geen lange tekst te worden, je laat met een condoleance kaart blijken dat je aan de nabestaanden denkt. Ook wordt er vaak bij geschreven dat mocht je iets kunnen betekenen voor de ander dat je dat graag wilt doen.

Tekst kaart plotseling overlijden
(Bron: Greetz.nl)

Het plotseling overlijden vraagt in veel gevallen om een iets andere tekst dan wanneer iemand een lang ziekbed heeft gehad en het als het ware zag aankomen. Door verschillende omstandigheden kan iemand plotseling komen te overlijden wat altijd veel emotie met zich meebrengt. Daardoor kan het goed mogelijk zijn dat je geen tot weinig inspiratie hebt om te gebruiken tijdens het schrijven van een condoleance kaartje. Door gebruikt te maken van de voorbeelden die je op deze pagina kunt bekijken, krijg je een steuntje in de rug in deze moeilijke tijd.

Condoleance tekst kaartje

Kaart tekst condoleance

Tekst kaartje gecondoleerd

Condoleance kaart teksten

Tekst kaartje condoleance

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Andere artikelen:

Last updated: donderdag 9 april 2020

Plaats een reactie